ADR PERUSKURSSI:Tämä kurssi on tarkoitettu henkilöille joilla lupa on mennyt vanhaksi

tai käy kurssin ensimmäistä kertaa.

Peruskurssin (P) kesto on 3 päivää. Kurssi sisältää 18 oppituntia ja henkilökohtaiset käytännön harjoitukset. Yhditetty peruskurssin (YP) kesto on 4 päivää. Kurssi sisältää 26 oppituntia ja henkilökohtaiset käytännön harjoitukset. Yhditetty peruskurssin (YP) sekä säiliö (S) kesto on 6 päivää. Kurssi sisältää 40 oppituntia ja henkilökohtaiset käytännön harjoitukset.
Opetusta annetaan enintään 8 oppituntia päivässä. Saat tarvittaessa 1-2 ammattipätevyyspäivää koulutuksen pituudesta ( 8 tuntia=1 ammattipätevyyspäivä, 16 tuntia=2ammattipätevyyspäivää).

ADR TÄYDENNYSKURSSI: Tämä kurssi on tarkoitettu vain henkilöille joilla on lupa voimassa !!

Koulutuksen kesto: Perusajolupa (TP) kesto on 1,2 päivää. Kurssi sisältää 10 oppituntia ja henkilökohtaiset käytännön harjoitukset. Yhditetty perusajolupa (YP) kesto on 2 päivää. Kurssi sisältää 14 oppituntia ja henkilökohtaiset käytännön harjoitukset. Yhditetty perusajolupa (YP) sekä säiliö (S) kesto on 3 päivää. Kurssi sisältää 20 oppituntia ja henkilökohtaiset käytännön harjoitukset. Opetusta annetaan enintään 8 oppituntia päivässä. Saat tarvittaessa 1-2 ammattipätevyyspäivää koulutuksen pituudesta ( 8 tuntia=1 ammattipätevyyspäivä, 16 tuntia=2ammattipätevyyspäivää).